MARIA 

JACOBS

MÚSICA

 
 

VIDEOS

Fins a la fi (Original song) 
Hold on me (Original song)

BIOGRAFIA

Cantautora vallenca de 20 anys. Mare catalana, pare belga. 

De ben petita va començar classes de piano, després la guitarra, l'acordió i l'orgue. 

 

Als 12 anys juntament amb el seu amic Jordi Vives, va crear el grup musical juvenil Els Pessigolles, on ella s’encarregava de la direcció musical. El grup va durar fins l’any 2017.

 

Als 13 anys comença a composar cançons que finalment les recopila en el seu primer CD anomenat 7teen Secrets, presentat l’any 2017. El disc ha estat produit per Xavier Llorach amb 10 temes i un bonus track.

 

Entre els temes d’aquest primer disc, té un dedicat a la mare en català LA MILLOR ESTRELLA i també en anglès, un al planeta terra en anglès BETTER THAN YOUR BRAIN, i un dedicat a les persones que tenen alguna malaltia o discapacitat, SENZILLAMENT T'ESTIMO, que el videoclip està gravat al centre de paràlisi cerebral tarragoní La Muntanyeta.

En català té altres temes propis com HI TORNO, JA NO HI ETS, FINS A LA FI (en el qual hi col.labora en veu masculina el cantant de Buhos, Guillem Solé)

Ha fet vàries presentacions del disc: a Enderrock TV Barcelona, al Canal Reus TV, Tac12 TV, al festival Acústica de Figueres...

 

Ara mateix està immersa en el projecte del segon disc produït pel barceloní Marc Martin, agafant un gir musical important. La data de llançament d'aquest disc està prevista per la primera setmana de novembre.

 

Entre altres coses, ha seguit un curs de musicoteràpia enfocat des de la psicologia integradora. El 2017, va posar veu a dues peces composades per Jordi Cartañá, que formen part de la banda sonora de la LLegenda de Sant Jordi a Montblanc. L'una és "Lux omnia vincit" en el moment que floreixen les tres roses a la muralla un cop Sant Jordi ha mort al drac. L'altra és "De princesa a Reina" que sona al final de l'espectacle amb la comitiva. Aquest any 2019, l’esmentat autor Jordi Cartañá, ha publicat el llibre-cd de la Cantata de La Llegenda de Sant Jordi, en el qual ha ampliat la banda musical, i on la Maria Jacobs juntament amb el cantautor Joan Reig  posen veu als temes.  

També ha posat veu a l'obra de "Lina's Theme" composada per Sergi Planas, acompanyant el treball literari "Between shades of grey" de Ruta Sepetys, als EEUU.

 

Als 17 anys va fer la seva primera ponència al TEDxAmposta, parlant de la importància de la música a la vida de les persones i aquest 2019 ha fet un taller musical al TedxTarragona.  

Dintre el món del teatre ha participat posant música al Cicle de Grans Mestres del Teatre Fortuny de Reus en una obra de teatre, donant veu a la dona. 

Actualment estudia el tercer curs de Fisioteràpia a la URV, que combina amb els seus concerts, porta un petit espai a Ràdio Hit103 parlant de la música i fa tallers de composició musical a escoles amb nens i nenes de primària i tallers de cant a escoles de música. 

 

En els seus directes va en diferents formats, duet, trio o banda (violí, guitarra, bateria, baix i teclat). Amb la seva banda van guanyar el Premi Joan Trayter de Figueres i van quedar finalistes en el festival Riubombori.

 

Té un canal de Youtube on va publicant les seves versions, directes, i algunes de les pròpies del disc:  https://www.youtube.com/channel/UC9ESoS9tCnERiFds5VqZQAQ/videos?view=57&flow=grid

 

La pàgina de facebook és on publica les actuacions en format solista, duet, trio o amb banda: 

https://www.facebook.com/mariajacobs1999/

PROPERES ACTUACIONS

Octubre

 • dia 2. Hotel Golden Costa la Pineda. 21:30

 • dia 5. Vilarodona Duet.

 • dia 9. Hotel Golden Costa la Pineda. 21:30

 • dia 11. Barberà de la Conca duet. 

 • dia 12. Bellprat 15:30 duet

 • dia 12. Vendrell trio 20:00

 • dia 16. Hotel Golden Costa la Pineda. 21:30

 • dia 18. Reus Amb Veu de Dona 18:00

 • dia 19. Hotel Altafullamar duet 22:00

 • dia 20. Duet fira del vent del Pla duet.

 • dia 23. Hotel Golden Costa la Pineda. 21:30

 • dia 28. Radio Arenys 11-13:00 

 
 
 

CONTACTA'M

 • Facebook icono social
 • Icono social Twitter
 • Icono social de Google
 • Icono social de YouTube
 • Icono social Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now